רק מי שנמצא בעיצומו של תהליך תכנון או שיפוץ בית אוכל מכל סוג שהוא,
בית קפה,מסעדה, מזנון ,מינימרקט ,סופר מרקט ,מועדון , בר ,פאב נחשף למהפכה הטכנולוגית אשר התחום עובר.
מגוון עצום של מערכות שונות לצרכים המגוונים אשר מחייבים תכנון מבעוד מועד על מנת להגיע לרמה הנדרשת בעולם ההסעדה המודרני של היום.
המתח הנמוך נדרש לנושאים הבאים :
קופות רושמות ועמדות מכירה המבוססות על תשתית רשתות מחשבים ותקשורת ,
כוללות מדפסות ייצור (בונים) ומשקלים הממוקמים באזורים שונים בארגון .
צוות אלון מתמחה בתכנון הקמה וביצוע תשתיות מתח נמוך בענף ההסעדה 25 שנים.
מקפיד על תיאום מלא עם דרישות מתכנני המטבחים והאדריכלים לתוצאה מושלמת .
כל מסעדן יודע שמעבר לשלב ההקמה,
יותר מכל חשוב השרות המאפשר תפקוד מלא בכל עת .
צוות אלון מספק שירות תיקונים ותחזוקה שוטפים ללא תחרות בשירות ,
זמני תגובה ובמקצועיות, בכל זמן ולכל לקוח .
על כך יעידו מאות לקוחותינו המרוצים בכל הארץ .